Krabbsnittar med gräslök

Du behöver 4 st kokta krabbklor 1 st schalottenlök 2 msk finskuren gräslök 0.5 st röd chili finhackad 0.5 dl majonnäs 1 tsk pepparrot finriven...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 st kokta krabbklor
  • 1 st schalottenlök
  • 2 msk finskuren gräslök
  • 0.5 st röd chili finhackad
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 tsk pepparrot finriven
  • 0.5 st lime saften
  • salt och svartpeppar

Till servering

skivad rostad baguette
citronklyftor

Gör så här

1

Knäck krabbklorna och peta loss köttet. Grovhacka krabbköttet och lägg i en bunke. 

2

Skala och finhacka löken och tillsätt till krabbköttet tillsammans med gräslök, chili, majonnäs, pepparrot och limesaft. Blanda och smaka av med lite salt och peppar.

3

Fördela krabbröran på rostad skivad baguette och servera med citronklyftor. 


Kommentar:
Servera en frisk drink på prosecco eller ­annat mousserande vin och toppa med mango- eller apelsinjuice och myntablad till snittarna.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top