Klassisk bagelsfyllning

Du behöver 1.5 st rödlökar 1 st philadelphiaost gärna smaksatt med örter 0.5 dl dill finhackad 1.5 msk fransk senap smör eller bordsmargarin rucolasallad eller...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1.5 st rödlökar
  • 1 st philadelphiaost gärna smaksatt med örter
  • 0.5 dl dill finhackad
  • 1.5 msk fransk senap
  • smör eller bordsmargarin
  • rucolasallad eller annan valfri sallad
  • 250 g gravad lax skivad
  • vattenkrasse

Garnering:

dillvippor

Gör så här

Skala och skiva rödlöken. Blanda osten med hackad dill och senap. Låt vila svalt i kylen en stund.Dela bröden och lyft av locket. Bred smör/margarin på underdelen och lägg på salladsbladen. Lägg ut laxskivorna och klicka lite ostfyllning på varje. Rulla samman dem. Lägg laxrullar, rödlöksringar och dillvippor på salladsbladen och täck med brödlocken. Du kan också lägga på laxskivorna plant och toppa med fyllningen

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top