Du behöver

  • pepparrot samt och matjessill
  • 3 st hårdkokta ägg
  • 2 st potatismjöl medelstora kokta
  • 0.5 st gul lök
  • 2 msk kaviar Kalles
  • 2 msk gräslök finhackad
  • 2.5 msk crème fraîche
  • pepparrot riven efter smak
  • salt och
  • 6 skiva kavring
  • 3 st matjessillfiléer
  • 1 st rödlök

Gör så här

Hacka ägg, potatis och gul lök. Blanda med kaviar, gräslök, crème fraiche och pepparrot. Smaka av med salt och peppar. Stansa gärna ut rundlar av brödet med t ex ett glas, fördela äggröran. Toppa med fina bitar av matjessillen och strö över den finhackade rödlöken.

Kommentar:
Denna rätt går med fördel att förbereda, då äggröran får en härligare smak om den får dra över natten.


Recept // Fler fiskrecept