Kaviar- och dillfylld strömming

Du behöver 4 st Strömminingsfiléer 1 msk kaviar dill Till stekning ströbröd smör Potatismos 1 prt potatismospulver salt svartpeppar Hack: 1 st tomat fint tärnad...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • 4 st Strömminingsfiléer
  • 1 msk kaviar
  • dill

Till stekning

ströbröd
smör

Potatismos

1 prt potatismospulver
salt
svartpeppar

Hack:

1 st tomat fint tärnad
gurka fint tärnad
0.5 st lök finhackad
0.25 st paprika fint tärnad

Gör så här

1
1. Lägg ut två av strömmingsfiléerna på en skärbräda.

2
2. Blanda kaviar och dill och fördela över fisken.

3
3. Placera de två andra strömmingarna ovanpå kaviaren.

4
4. Vänd flundrorna i ströbröd och stek dem 3-4 minuter på varje sida.

5
5. Gör moset enligt anvisningarna på förpackningen.

6
6. Smaka av med salt och peppar.

7
7. Fördela övriga ingredienser.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top