RECEPT FRÅN IK

Karins flundrafilé med currygrädde

Av .

Tillagningstid: 45 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 dl ris långkornigt
  • 4 dl vatten
  • 1.5 tsk salt
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk dragon torkad
  • 550 g flundrafiléer
  • 1.5 dl vispgrädde
  • 1 tsk curry
  • 200 g räkor skalade
  • 0.5 dl hackad dill

Gör så här

1
Häll risgrynen i en traktörpanna eller stekpanna med hög kant. Rulla samman fiskfiléerna och lägg dem ovanpå riset. Häll vatten i pannan, strö på salt och curry, smula dragonen över. Koka upp och sjud sakta på låg värme 20 minuter. Lättvispa grädden, rör ner curry och dill. Häll och bred ut såsen över rätten i pannan. Strö över räkor och dill.
2
Servera genast.

Recept // Fler fiskrecept