Kalkonfilé med couscous

Du behöver 4 prt couscous 1 msk rapsolja 1 dl russin 15 st färska myntablad 600 g kalkonfilé smör och olja att steka i 0.5...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 prt couscous
  • 1 msk rapsolja
  • 1 dl russin
  • 15 st färska myntablad
  • 600 g kalkonfilé
  • smör och olja att steka i
  • 0.5 tsk curry
  • 0.5 dl mango chutney
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • grönsallad

Gör så här

1
Koka couscous enligt förpackningens anvisningar. Smula couscousen med en gaffel och rör i oljan. Blanda ner russin och myntablad i couscousen.

2

3
Torka av kalkonköttet med hushållspapper och skär i stora strimlor. Stek köttet i smör och olja och curry.

4

5
Rör ihop chutney och yoghurt, blanda bara lätt. Servera med en grönsallad.


Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 576, Fett 14 g, Kolhydrater 73 g, Fibrer 6 g

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top