Du behöver

  • 200 g kabanosskorv skuren i mindre bitar
  • 1 st gul lök hackad
  • 1.5 tsk olivolja
  • 200 g bönor vita på burk
  • 0.5 st burk krossade tomater
  • 1 st röd paprika skuren i bitar
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk färsk persilja
  • 1 dl surkål från burk
  • Tillbehör:

  • bröd Färskt

Gör så här

1
Stek kabanoss och lök i en järngryta eller liknande med lite olja i 2–3 minuter.
2
Tillsätt bönor, krossade tomater och paprika. Låt grytan koka samman i cirka fem minuter. Smaka av med salt och svartpeppar.
3
Lägg upp kabanossgrytan på tallrikar. Strö över rikligt med färsk persilja och toppa anrättningen med surkål.

Recept // Fler korv & charkrecept