RECEPT FRÅN

Italiensk pastasallad med salami och pesto
Av Elisabeth Ekstrand Hemmingsson.
Tillagningstid: 30 minuter
2 portioner
Du behöver
- 2 prt pasta
- 2.5 msk pesto
- salami ca 100 g
- korv eller rökt
- 4 st marinerade soltorkade tomater
- 1 kruka rucolasallad
- grovt bröd
- grönsaksjuice
Att servera till:
Gör så här
1
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt pastan rinna av väl och blanda den med peston.
2
Skär korven och tomaterna i tunna strimlor. Grovhacka rucolasalladen.
3
Blanda pestopastan med korv, tomater och sallad.
4
Servera salladen ljummen eller kall med bröd och ett glas mustig grönsaksjuice.
Kommentar:
Välj glutenfritt bröd och pasta vid allergi.
Välj glutenfritt bröd och pasta vid allergi.