Isterband och grönt på grillen

Du behöver 4 st isterband 1 st paprika urtagen 1 st paprika urtagen 1 st squash mindre 0.5 msk olivolja salt svartpeppar Gör så här...


4 portioner

Du behöver

  • 4 st isterband
  • 1 st paprika urtagen
  • 1 st paprika urtagen
  • 1 st squash mindre
  • 0.5 msk olivolja
  • salt svartpeppar

Gör så här

1
Pricka eller snitta isterbanden. Lägg dem på grillgallret i utkanten av glödhögen. Vänd emellanåt. Det tar minst 10 minuter att få dem genomvarma, känn efter hetta med pekfingret.

2
Skär grova bitar av vältvättade grönsaker. Lägg dem i en vid skål och droppa på olja. Vänd om så att alla ytor blir oljiga. Grilla hastigt, några få minuter på varje sida bara, över glödens centrum.

3
Salta och peppra grönsakerna.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top