Du behöver

  • 400 g fläskfärs
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 msk sweet chili
  • 2 msk japansk soja
  • 100 g glasnudlar
  • 2 st avokado
  • 1 st mango liten
  • 1 st morot stor
  • 1 st gurka liten
  • 1 st isbergssallad huvud
  • färsk koriander

Gör så här

1
Bryn fläskfärsen i lite olja. Skala och riv vitlöken och tillsätt den tillsammans med sweet chili och soja och låt steka någon minut till.
2
Tillaga nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
3
Dela, kärna ur, skala och klyfta avokador och mango, skala och strimla morot och gurka.
4
Ta loss stora hela blad från salladshuvudet och skölj och torka dem.
5
Fyll bladen med färs, nudlar, frukt och grönt och rulla ihop. Ät direkt!

Kommentar:
Snabba och nyttiga ”kåldolmar”! De enkla och fräscha asiatiska smakerna förhöjs ytterligare med lite färsk koriander.

Recept // Fler fläskköttrecept