Isad melonsoppa

Du behöver 2.5 st honungsmelon 3 dl vin halvtorrt vitt vatten ca 5 dl citron saften av 1/2 3.5 msk florsocker isbitar till servering röda...


4 portioner

Du behöver

  • 2.5 st honungsmelon
  • 3 dl vin halvtorrt vitt
  • vatten ca 5 dl
  • citron saften av 1/2
  • 3.5 msk florsocker
  • isbitar till servering
  • röda vinbärsklasar till garnering

Gör så här

1
Halvera, kärna ur och gröp ur fruktköttet. Kör det i mixer eller matberedare med vin och vatten. Smaksätt med citronsaft och florsocker.

2
Fördela soppan i 4 kylda skålar, lägg i isbitar och lägg en klase röda vinbär i varje skål.


Kommentar:
Fler recept från Icakurirens kräftfest hittar du om du klickar på länkarna!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top