Inlagd sill med äpple, ägg och rom

Du behöver 1 pkt sill inlagd, 5 minuter 1 st ägg kokt 7-8 minuter 0.5 st äpple 3 msk crème fraîche 40 g löjrom (sikrom...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 pkt sill inlagd, 5 minuter
  • 1 st ägg kokt 7-8 minuter
  • 0.5 st äpple
  • 3 msk crème fraîche
  • 40 g löjrom (sikrom eller stenbitsrom)
  • 1 msk hackad dill
  • svartpeppar nymalen

Gör så här

1
Låt sillspadet rinna av och skär sillen i gaffelbitar.

2
Skala och hacka ägget, tärna äpplet. Vänd ihop sill, ägg och äpple med creme fraiche, rom, dill och svartpeppar.

3
Servera som den är eller med brutet knäckebröd eller kokt

4
potatis.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top