Ingers äppelsås till buffé, fisk och kallskuret

Du behöver 3 dl vispgrädde hårdvispad 1.5 dl majonnäs 1 st äpple smått tärnat 1 st purjolök finhackad, ca 2 dl hackad salt peppar Gör...

Tillagningstid: 15 minuter
1 portion

Du behöver

  • 3 dl vispgrädde hårdvispad
  • 1.5 dl majonnäs
  • 1 st äpple smått tärnat
  • 1 st purjolök finhackad, ca 2 dl hackad
  • salt
  • peppar

Gör så här

1
Vänd samman den vispade grädden med majonnäs. Blanda i mycket små tärningar av äpple och hackad purjo. Smaka av med salt och peppar. Sätt såsen i kylskåp minst 1 timme så att smakerna får tid att blanda sig.

2
Såsen passar till både buffé, kall- eller varmrökt fisk, grönsaker och grillat.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top