RECEPT FRÅN IK

Indisk renskav i pitabröd

Av .

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 bitar purjolök (ca 20 cm)
  • 1 st zucchini gul
  • 1 msk rapsolja
  • 1 pkt renskav (240 g)
  • 1 msk smör
  • 0.5 tsk garam masala
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 tsk salt
  • 0.5 dl vatten
  • Till servering

  • 8 st körsbärstomater
  • 4 st pitabröd
  • salladsblad gärna krispsallad
  • matyoghurt

Gör så här

1
1 Ansa och skiva purjon. Halvera zucchinin på längden och skiva den tunt.
2
2 Fräs grönsakerna i oljan i en panna tills de har fått färg. Lägg åt sidan.
3
3 Fräs renskaven i smöret på hög värme tills vätskan kokat bort. Tillsätt grönsaker, garam masala, tomatpuré och salt. Häll på vatten och låt puttra ihop hastigt under omrörning.
4
4 Dra pannan åt sidan. Halvera tomaterna. Servera skaven i pitabröd med tillbehören.

Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 478, Fett 21 g, Kolhydrater 43 g, Fibrer 4 g

Recept // Fler viltrecept