Hönssoppa med ägg

Du behöver 1 1/2 msk kycklingfond 5 dl vatten 2 ägg några blad färsk koriander Gör så här 1 Koka upp fond och vatten. Öka...

Tillagningstid: 20 minuter
3 portioner

Du behöver

  • 1 1/2 msk kycklingfond
  • 5 dl vatten
  • 2 ägg
  • några blad färsk koriander

Gör så här

1
Koka upp fond och vatten. Öka på mängden fond för fylligare soppa.

2
Vispa ihop äggen. Ringla vispet långsamt i den heta soppan.

3
Klipp i lite färsk koriander.


Kommentar:
En rätt från Kreta. För fler kretensiska recept, klicka på rubrikerna nedan!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top