Hjortschnitzel med gorgonzolasmör och kokta rödbetor

Du behöver 4 skiva innanlår (ca 400 g) salt svartpeppar smör och olja 400 g rödbetor, små, kokta och halverade Gorgonzolasmör: 150 g gorgonzola 100...


4 portioner

Du behöver

  • 4 skiva innanlår (ca 400 g)
  • salt
  • svartpeppar
  • smör och olja
  • 400 g rödbetor, små, kokta och halverade

Gorgonzolasmör:

150 g gorgonzola
100 g smör
saft från citron

Tillbehör:

persilja klippt

Gör så här

1
Salta och peppra köttet. Stek skivorna i smör och olja cirka 4 minuter på varje sida. Fördela rödbetorna över köttet.

2
Mixa ingredienserna till smöret och klicka det över rätten. Sätt in i 200 graders ugnsvärme tills smöret smält.

3
Dekorera med persiljan.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top