Du behöver
- 3 dl majonnäs
- 1 dl yoghurt mild
- hjortronssylt
Gör så här
Rör samman majonnäs och yoghurt. Tillsätt hjortronsylt efter smak.
Kommentar:
Passar både till varmrökt och kallrökt lax. Detta är ett recept från Icakurirens påskbuffé som bygger på fiskhandlaren Marianne Söderberg enkla recept.
Passar både till varmrökt och kallrökt lax. Detta är ett recept från Icakurirens påskbuffé som bygger på fiskhandlaren Marianne Söderberg enkla recept.
Passar till:
- Bohuslänsröra på kavring
- Ägghalvor med spritsad laxcrème
- Ägghalvor med rom och räkor
- Pappas gravade strömming
- Sherrysill
- Inkokt makrill i gelé
- Inkokt lax
- Dillmajonnäs
- Timjans- och honungsgravad lax
- Strömmingslåda med kaviar
- Gravlaxsås
- Dragonspäckad kotlettrad
- Ankis apelsinsås
- Fårfiol och pepparrotsvisp
- Grahamsbullar med russin
- Havrebullar
- Monas chokladdröm
- Äggshot