Hickorygrillade kycklingfiléer med bön och mangosallad

Du behöver 4 Kronfågel kycklingfiléer 2 msk hickorykrydda Bön- och mangosallad 500 g späda färska spenatblad 4 salladslökar, strimlade 5 dl blandade, kokta bönor (200...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 Kronfågel kycklingfiléer
  • 2 msk hickorykrydda
  • Bön- och mangosallad
  • 500 g späda färska spenatblad
  • 4 salladslökar, strimlade
  • 5 dl blandade, kokta bönor (200 g)
  • 1 mango, skalad och skuren i klyftor
  • Dressing
  • ½ dl rapsolja
  • 1 ½ tsk vitvinsvinäger
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 tsk röd chili, finhackad
  • 1 tsk färsk koriander, finhackad

Gör så här

Fördela spenatblad, salladslök och bönor på ett stort fat. Toppa med mangoklyftor. Blanda samman ingredienserna till dressingen och droppa över före servering. Gnid in kycklingen med hickorykryddan. När du har en bra grillglöd, grilla kycklingen ca 6 minuter på varje sida. Servera kycklingen till salladen. Smaklig måltid !

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top