Hemlagad müsli

Du behöver 10 dl grynbladning 1 dl solrosfrön 2 dl vetegroddar 1 dl råsocker 0.5 dl rapsolja 0.5 dl vatten 2 tsk vaniljsocker 1 dl...


0 portioner

Du behöver

  • 10 dl grynbladning
  • 1 dl solrosfrön
  • 2 dl vetegroddar
  • 1 dl råsocker
  • 0.5 dl rapsolja
  • 0.5 dl vatten
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 dl nötter och mandlar, hackade
  • russin

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienser utom russin i en långpanna. Rosta i ugnen i 10- 15 minuter. Rör då och då. Blanda ner russin.


Kommentar:
Detta är ett av flera recept som är en smakstart på dagen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top