Helenas potatismos

Du behöver 10 st (ca 800 g) potatisar 1 bit (ca 200 g) rotselleri 4-6 vitlöksklyftor 2 dl lätt crème fraiche salt, peppar Gör så...


4 portioner

Du behöver

  • 10 st (ca 800 g) potatisar
  • 1 bit (ca 200 g) rotselleri
  • 4-6 vitlöksklyftor
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • salt, peppar

Gör så här

1
<LI>Koka skalad potatis i bitar, skalad rotselleri i bitar och vitlöksklyftorna.

2
<LI>Stöt till ett mos och tillsätt 1,5 dl crème fraiche. Mer eller mindre beroende på hur löst man vill ha moset. Smaka av med salt och peppar.


Kommentar:
Det här receptet ingår Hus & Hems inredare Helena Rääfs robusta höstmiddag. För fler recept klicka på länkarna.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top