Grönt att börja med

Du behöver mâchesallad eller rucolasallad sockerärter kokta och kallspolade gurka tomater fetaost svarta oliver basilikablad olja gärna med basilikasmak Att äta till: brödskivor rostade Gör...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • mâchesallad eller rucolasallad
  • sockerärter kokta och kallspolade
  • gurka
  • tomater
  • fetaost
  • svarta oliver
  • basilikablad
  • olja gärna med basilikasmak

Att äta till:

brödskivor rostade

Gör så här

1
Lägg salladsbladen som en bädd på förrättstallrikar.

2
Lägg på grovstrimlade sockerärter, gurktärningar, skivade körsbärstomater och tärnad fetaost.

3
Kärna gärna ur oliverna. Det underlättar konversationen vid matbordet. Lägg på oliverna och basilikablad. Droppa över olja. Den nya sorten som är smaksatt med basilika är ett gott alternativ.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top