Grön sallad med tryffelolja

Du behöver 0.67 dl pinjenötter 3 msk rapsolja tryffelolja 1 st romansallad huvud 1 st rosésallad Gör så här 1 1 Rosta nötterna på medelvärme...

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 0.67 dl pinjenötter
  • 3 msk rapsolja
  • tryffelolja
  • 1 st romansallad huvud
  • 1 st rosésallad

Gör så här

1
1 Rosta nötterna på medelvärme i torr panna till fin färg. Låt kallna på tallrik.

2
2 Smaka av rapsoljan med tryffeloljan.

3
3 Ansa och skär salladen i bitar. Fördela i 4 skålar. Ringla över oljan. Toppa med nötterna.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top