Du behöver
- 4 portioner mahgrobiahngryn, (kallas också stor couscous eller pärlcouscous)
- 1/2 röd lök
- 1 röd spetspaprika
- 1 äpple
- 8 grillade kycklinglår
- 2 msk vitvinsvinäger
- 1 tsk dijonsenap
- 1/2 dl kallpressad rapsolja
- 1 tsk salt
- 1/2 kruka basilika
- grönsallad
Gör så här
1
1 Koka pärlcouscous enligt förpackningens anvisningar. Skär under tiden löken i strimlor och paprika och äpple i bitar.
2
2 Blanda vinäger med senap, rör därefter ner olja och salt. Rör ihop till en vinägrettsås.
3
3 Blanda couscousen med grönsakerna och slå sedan på hälften av vinägretten.
4
4 Garnera couscoussalladen med basilikablad. Servera med kycklingklubbor och grönsallad och resten av dressingen vid sidan till den som vill ha.