Grillad sallad med olivolja

Du behöver 1 st salladshuvud t ex hjärt-, roman-, endiv- eller rossi- olivolja till pensling flingsalt Gör så här Klyfta salladen. Pensla med oljan och...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st salladshuvud t ex hjärt-, roman-, endiv- eller rossi-
  • olivolja till pensling
  • flingsalt

Gör så här

Klyfta salladen. Pensla med oljan och grilla klyftorna hastigt runt om. Krydda med flingsalt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top