Läsar-recept

Grillad kyckling med senaps- och grönpepparsås

Du behöver 2 dl crème fraîche 2 dl vispgrädde 2.5 dl matlagningsgrädde 2 msk soja 2 msk dijonsenap 1.5 msk grönpeppar smulad 1 st grillad...


4 portioner

Du behöver

  • 2 dl crème fraîche
  • 2 dl vispgrädde
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk soja
  • 2 msk dijonsenap
  • 1.5 msk grönpeppar smulad
  • 1 st grillad kyckling

Gör så här

Hetta upp creme fraiche, vispgrädde, soja, senap och grönpeppar. Plocka kycklingen från benen och skär i bitar. Lägg köttet i såsen och låt det bli varmt. Servera med tillbehören.


Kommentar:
Tillbehör
råris
färsk paprika till garnering
apelsinsallad med rödlök och olja/vinägerdressing

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top