Du behöver
- 2 st avokador
- olivolja till pensling
- 2 st salladslökar
- 1 kruka färsk koriander
- lime
- 2 krm chiliflakes
- 1 krm salt
- tortillachips
Gör så här
Halvera avokadon, ta bort kärnan och pensla snittytan med lite olivolja. Grilla med snittytan nedåt i cirka 5 minuter, tills den fått fin färg.
Halvera avokadon, ta bort kärnan och pensla snittytan med lite olivolja. Grilla med snittytan nedåt i cirka 5 minuter, tills den fått fin färg.
Strimla salladslöken och hacka koriandern. Gröp ur avakadon i en skål och mosa den.
Rör ner salladslök, koriander, pressad lime, chiliflakes och salt. Servera direkt med tortillachips.
Grillad avokado ger guacamolen en rökig ton. Servera med tortillachips och en kall öl. Obs. kryddhetta.