GI – Rödbets- och päronsallad med cashewkärnor & grillad halloumi

Du behöver 2 färska rödbetor 2 gulbetor 1 päron 100 g halloumi ½ dl rostade cashewkärnor 2 msk olivolja flingsalt peppar 50 g ruccola Gör...


4 portioner

Du behöver

  • 2 färska rödbetor
  • 2 gulbetor
  • 1 päron
  • 100 g halloumi
  • ½ dl rostade cashewkärnor
  • 2 msk olivolja
  • flingsalt
  • peppar
  • 50 g ruccola

Gör så här

1
Rödbetorna och gulbetorna skrubbas och kokas tills de är mjuka, ca 30 min, spola sedan i kallt vatten.

2
Skala och skär sedan betorna i långa stavar.

3
Skär päronet i klyftor.

4
Grilla halloumin i bitar på grillen några minuter.

5
Blanda betorna, päronet, halloumi, ruccola, cashewkärnorna med olivolja, flingsalt och peppar.

6
Garnera med ruccola på toppen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top