GI – Kycklingsallad med senap och parmesan

Du behöver 150 g salladsblad gröna 200 g kycklingfilé grillad 30 g Parmesan riven Dressing: 0.5 msk olivolja 1 msk vinäger 1 tsk dijonsenap salt...


1 portion

Du behöver

  • 150 g salladsblad gröna
  • 200 g kycklingfilé grillad
  • 30 g Parmesan riven

Dressing:

0.5 msk olivolja
1 msk vinäger
1 tsk dijonsenap
salt och malen vitpeppar

Gör så här

1
Skölj och rensa salladsbladen. Skär kycklingfilén i bitar och

2
blanda ner i salladen. Riv parmesanen. Blanda olja, vinäger, senap, salt och peppar till en dressing.

3
Vänd ner dressingen i salladen strax före servering. Strö över

4
färskriven parmesan.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top