Geléfyllda äppelhalvor

Du behöver 6.5 st äpplen vatten strösocker 2 msk vinbärsgelé Gör så här Skala äpplena, halvera dem och gröp ur kärnhuset. Koka dem försiktigt mjuka...

Tillagningstid: 20 minuter
10 portioner

Du behöver

  • 6.5 st äpplen
  • vatten strösocker
  • 2 msk vinbärsgelé

Gör så här

Skala äpplena, halvera dem och gröp ur kärnhuset. Koka dem försiktigt mjuka i lättsockrat vatten. Ta upp dem, låt rinna av och svalna. Fyll fördjupningen med gelé.


Kommentar:
Ett recept från Skeberga gård i Mälardalen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top