Fyllda parmarullar med rostade pinjenötter

Du behöver 12 skiva parmaskinka eller annan lufttorkad skinka 1 dl soltorkade tomater i olja strimlade 1.5 dl Parmesan grovt riven 12 st basilikablad 1...

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 12 skiva parmaskinka eller annan lufttorkad skinka
  • 1 dl soltorkade tomater i olja strimlade
  • 1.5 dl Parmesan grovt riven
  • 12 st basilikablad
  • 1 dl pinjenötter rostade

Gör så här

1
Lägg ut skinkskivorna, fördela tomater, parmesanost och basilika­blad.

2
Rulla ihop och fäst med tand­petare. Strö rostade pinjenötter över.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top