Fyllda dadlar

Du behöver dadlar sötmandel chèvreost parmaskinka eller serranoskinka Gör så här Ta bort kärnan i varje dadel och stoppa in en mandel i stället. Klicka...


0 portioner

Du behöver

  • dadlar
  • sötmandel
  • chèvreost
  • parmaskinka eller serranoskinka

Gör så här

Ta bort kärnan i varje dadel och stoppa in en mandel i stället. Klicka lite chevreost i hålrummet. Slå in allt i en skinkskiva typ parma eller serrano. Placera dadlarna på plåt och grädda dem i 200 graders ugnsvärme 10 minuter. Mycket gott!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top