Fyllda crepes med skinka

Du behöver 1 st keso 250 g 1 st kelda ostsås 1 dl hackad persilja 8 st pannkakor ca 400 g salt och peppar 150...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st keso 250 g
  • 1 st kelda ostsås
  • 1 dl hackad persilja
  • 8 st pannkakor ca 400 g
  • salt och peppar
  • 150 g skinka basturökt, skivad
  • 1 dl gratängost light

Gör så här

1
1. Sätt ugnen på 225 grader.

2
2. Rör ihop keson med 1 deciliter ostsås, majs och persilja. Smaka

3
av med salt och peppar.

4
3. Vik ut pannkakorna och fördela skinka på. Klicka på kesoröran och rulla ihop. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Häll på resten av ostsåsen och strö över ost.

5
4. Gratinera mitt i ugnen i cirka

6
15 minuter tills de har fått fin färg.


Kommentar:
Näringsvärde:
Kcal 516
Fett 24 g
Kolhydrater 41 g
Fibrer 2 g

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top