Du behöver
- 150 g digestivekex
- 50 g smör
- 2 st förp dubbel daim
- 300 g färskost av philadelphiatyp
- 1 dl florsocker
- 2 msk nutella
- 1 dl vispgrädde
Gör så här
Finfördela kexen, delade i mindre bitar i matberedare monterad med en kniv. Tillsätt smöret och mixa ihop. Placera 6 stora muffinsformar (gärna dubbla) i en muffinsplåt. Fördela kexblandningen i formarna och tryck till. Ställ i kylen cirka 30 minuter.
Hacka daimbitarna.
Vispa ihop färskost och florsocker. Vispa i nutella. Vispa sedan i grädden. Vänd ner 2/3 av den hackade daimen och blanda försiktigt.
Fördela cheesecakesmeten i formarna. Toppa med resten av daimen. Ställ i frysen minst 4 timmar.
Ta bort muffinspapperet på varje cheesecake och rumstemperera cirka 20 minuter inför serveringen.