Friterade riskakor

Du behöver 600 g kokt ris 4 st äggulor salt svartpeppar Till fritering: 1 dl vetemjöl 1 st ägg lättvispat 1 dl panko (japanskt ströbröd)...


4 portioner

Du behöver

  • 600 g kokt ris
  • 4 st äggulor
  • salt
  • svartpeppar

Till fritering:

1 dl vetemjöl
1 st ägg lättvispat
1 dl panko (japanskt ströbröd)
olja

Gör så här

Blanda riset med äggulor. Smaka av med salt och peppar. Forma till runda puckar och doppa dem i mjöl, ägg och panko. Fritera i olja.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top