Fläskkotlett med pasta rödlök och champinjoner

Du behöver 350 g tagliatelle (grön och gul) 300 g champinjoner skivade margarin 2 st rödlökar i klyftor 2.5 dl matlagningsgrädde salt och peppar 4...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 350 g tagliatelle (grön och gul)
  • 300 g champinjoner skivade
  • margarin
  • 2 st rödlökar i klyftor
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • salt och peppar
  • 4 st fläskkotletter
  • rapsolja eller att pensla med om du grillar

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

2
Bryn champinjonerna i matfettet. Tillsätt rödlöken och matlagningsgrädde och koka ihop under 3-4 minuter till en simmig konsistens, salta och peppra.

3
Salta och peppra kotletterna. Grilla eller stek dem 4-5 minuter på varje sida.

4
Servera med pastan och såsen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top