Fettuccine med kräftstjärtar

Du behöver 200 g gröna bönor knippe vårlök 250 g Färsk fettuccine med spenat 150 g kräftstjärtar citron 4 msk olivolja knippe dill salt och...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 200 g gröna bönor
  • knippe vårlök
  • 250 g Färsk fettuccine med spenat
  • 150 g kräftstjärtar
  • citron
  • 4 msk olivolja
  • knippe dill
  • salt och peppar

Gör så här

1

Ansa bönorna och skölj demi kallt vatten.

2

Ansa och hacka vårlöken.

3

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen tillsammans med bönor och lök.

4

Vänd runt pastan med kräftstjärtar, citronsaft, olivolja, salt och peppar. Grovhacka dillen och strö över den.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top