Färskpotatissallad med jordgubbar

Du behöver 1.5 kg kokt kall färskpotatis 250 g sockerärter eller sugar snaps 0.5 l jordgubbar 1 kruka röd plocksallad rucolasallad cirka 100 g Gör...


15 portioner

Du behöver

  • 1.5 kg kokt kall färskpotatis
  • 250 g sockerärter eller sugar snaps
  • 0.5 l jordgubbar
  • 1 kruka röd plocksallad
  • rucolasallad cirka 100 g

Gör så här

Dela potatis, sockerärter och jordgubbar till gaffelstyrbara munsbitar. Förvara dem var för sig tills salladen ska läggas upp. Varva allt på stort fat. Serveras med citronhonungsdressing i kanna bredvid.


Kommentar:
Tips!
Vill du dryga ut salladen passar skölja kidneybönor från burk utmärkt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top