Färskostkräm med kapris

Du behöver 200 g cream cheese rumstempererad 4.5 msk yoghurt rysk citron rivet skal av 1 vältvättad 1 msk citronsaft färskpressad 0.5 st rödlök 2.5...

Tillagningstid: 10 minuter
8 portioner

Du behöver

  • 200 g cream cheese rumstempererad
  • 4.5 msk yoghurt rysk
  • citron rivet skal av 1 vältvättad
  • 1 msk citronsaft färskpressad
  • 0.5 st rödlök
  • 2.5 msk kapris
  • 2 msk hackad dill
  • salt peppar

Gör så här

Rör ihop cream cheese och yoghurt. Blanda i citronskal och saft. Blanda i skalad och finhackad rödlök, kapris och dill. Smaka av med salt och peppar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top