Färsbiffar med quinoa

Du behöver 4 portioner quinoa 650 g färsk spenat olja att steka i salt 6 soltorkade tomater i olja 600 g blandfärs smör att steka...


4 portioner

Du behöver

  • 4 portioner quinoa
  • 650 g färsk spenat
  • olja att steka i
  • salt
  • 6 soltorkade tomater i olja
  • 600 g blandfärs
  • smör att steka i
  • svartpeppar

Gör så här

1
Skölj och koka quinoan enligt förpackningens anvisning. Hacka spenaten grovt och stek någon minut i olja, salta lätt. Hacka soltorkade tomater och blanda quinoa, tomater och spenat.

2
Forma fyra färsbiffar, knåda färsen så lite som möjligt. Stek i olja och smör på hög värme. Salta och peppra under stekningen.

3
Servera quinoasallad till biffarna.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top