Du behöver

  • 2 dl bulgur
  • 500 g blandfärs
  • 150 g fetaost smulad
  • ägg
  • 1 st gul lök hackad
  • 0.5 tsk salt
  • svartpeppar
  • smör + rapsolja
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk pressad citron
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 st röd lök skivad
  • 100 g gröna oliver
  • yoghurt ev turkisk

Gör så här

1
1 Koka bulgurn enligt anvisningen på förpackningen.
2
2 Arbeta ihop färs, feta, ägg, lök, salt och svartpeppar. Forma biffar och stek dem i smör och olja.
3
3 Blanda den kokta bulgurn med olivolja, citron, persilja, lök och oliver. Servera till biffarna, om du vill tillsammans med lite turkisk yoghurt.

Kommentar:
Näringsvärde Kcal 519 Fett 28 g Kolhydrater 30 g Fibrer 6 g

Recept // Fler köttfärsrecept