Fårfiol och pepparrotsvisp

Du behöver 1 st fårfiol liten Visp: 3 dl vispgrädde 3 msk pepparrot nyriven 0.5 tsk salt 1 krm strösocker Gör så här Skär fårfiolen...


8 portioner

Du behöver

  • 1 st fårfiol liten

Visp:

3 dl vispgrädde
3 msk pepparrot nyriven
0.5 tsk salt
1 krm strösocker

Gör så här

Skär fårfiolen i tunna skivor, eller sätt fram hela fårfiolen på en bräda med kniv att skära själv. Vispa grädden till knappt fast konsistens. Smaksätt med pepparrot, salt och några sockerkorn. Låt grädden stå en timmes tid före servering.


Kommentar:
Detta är ett recept från Icakurirens påskbuffé som bygger på fiskhandlaren Marianne Söderberg enkla recept.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top