Falafelrulle med guacamole

Du behöver 4 st tunnbröd rejäla bitar 8 st romansallad blad 1 st kidneybönor (400 g) 2.5 dl alfalfagroddar 5 dl vatten 1 tsk salt...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 st tunnbröd rejäla bitar
  • 8 st romansallad blad
  • 1 st kidneybönor (400 g)
  • 2.5 dl alfalfagroddar
  • 5 dl vatten 1 tsk salt
  • snaps ca 20 sugar
  • sockerärter eller
  • vatten salt
  • falafel färdig, kyld
  • 2 dl guacemole

Gör så här

1
Lägg tunnbröden på var sin tallrik. Skölj sallad, bönor och groddar, låt rinna av. Fördela på tunnbröden.

2
Koka upp vatten och salt, låt ärtskidorna sjuda i det 1 minut. Spola av i kallvatten, låt droppa av. Mikra falaflarna ett par minuter i öppnade förpackningar.

3
Lägg sockerärterna på bröden, varva falaflar och guacamole och knyt ihop bröden till strutar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top