Exotisk glasscoupe

Du behöver 1 st mango 2.5 st kiwifrukter 1.5 st banan 1 l glass chokladkex cointreau eller annan likör kakao Gör så här 1 Skala,...

Tillagningstid: 20 minuter
6 portioner

Du behöver

  • 1 st mango
  • 2.5 st kiwifrukter
  • 1.5 st banan
  • 1 l glass
  • chokladkex
  • cointreau eller annan likör
  • kakao

Gör så här

1
Skala, kärna ur och skär mangofrukten i klyftor. Skala och skiva kiwifrukterna och bananerna. Lägg frukt och glasskulor i coupeglas. Stick ner kex.

2
Häll på likör och pudra över lite kakao.


Kommentar:
För den som är glutenintolerant finns chokladkex utan gluten.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top