Du behöver
- 1 st gul lök
- olja
- 500 st nötfärs gr
- 1 st champinjoner burk hela
- 1 st grönsaksbuljongtärning
- 2.5 dl mellangrädde
- 2 msk fransk senap
- 2 msk soja
- 2 tsk dragon
Gör så här
1
Hacka löken och fräs den mjuk. Tillsätt köttfärsen och fräs den smulig. Tillsätt svampen, spara spadet. Blanda ner buljongtärning och grädde. Småkoka cirka 5 minuter på svag värme, tillsätt även champinjonspadet till önskad konsistens.
2
Blanda senap, soja och torkad dragon i en kopp och rör om väl. Smaksätt med denna blandning till önskad smak. Obs! Salta ej, tillsätt eventuellt mer soja.
3
Servera med ris eller potatismos.
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.