Efterrätt med marmelad och kanelbulle

Du behöver 1 st kanelbulle 2 dl hallonmarmelad eller rabarbermarmelad 1 dl yoghurt Gör så här Torka skivad kanelbulle på plåt i 125 graders ugnsvärme...


0 portioner

Du behöver

  • 1 st kanelbulle
  • 2 dl hallonmarmelad eller rabarbermarmelad
  • 1 dl yoghurt

Gör så här

Torka skivad kanelbulle på plåt i 125 graders ugnsvärme till knaprig konsistens. Värm 2 dl hallon- eller rabarbermarmelad. Fördela marmeladen jämnt i botten på två glas. Häll 1 dl yoghurt i varje glas ovanpå marmeladen. Grovsmula bullen över rätten. Ät direkt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top