Läsar-recept

Djävulssås till grillat

Du behöver 1 dl ketchup 1 dl chilisås 1 dl flytande honung 0.5 dl worcestershiresås 0.5 st lök liten hackad gul 2 st pressade vitlöksklyftor...


4 portioner

Du behöver

  • 1 dl ketchup
  • 1 dl chilisås
  • 1 dl flytande honung
  • 0.5 dl worcestershiresås
  • 0.5 st lök liten hackad gul
  • 2 st pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk svartpeppar grovmald

Gör så här

Blanda alla ingredienserna i en skål. Låt stå minst en dag i kylskåpet. Servera såsen till grillat. Håller minst en vecka i kylskåpet.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top