Du behöver
- 3 dl majonnäs
- 1.5 dl crème fraîche
- 3 msk dill finhackad
- 0.5 krm salt
Gör så här
Rör samman alla ingredienserna. Låt såsen dra minst 1 timme före servering.
Kommentar:
Detta är ett recept från Icakurirens påskbuffé som bygger på fiskhandlaren Marianne Söderberg enkla recept.
Detta är ett recept från Icakurirens påskbuffé som bygger på fiskhandlaren Marianne Söderberg enkla recept.
Passar till:
- Bohuslänsröra på kavring
- Ägghalvor med spritsad laxcrème
- Ägghalvor med rom och räkor
- Pappas gravade strömming
- Sherrysill
- Inkokt makrill i gelé
- Inkokt lax
- Timjans- och honungsgravad lax
- Strömmingslåda med kaviar
- Gravlaxsås
- Hjortronsås till rökt lax
- Dragonspäckad kotlettrad
- Ankis apelsinsås
- Fårfiol och pepparrotsvisp
- Grahamsbullar med russin
- Havrebullar
- Monas chokladdröm
- Äggshot