Deviled eggs med dill

Goda djävulsägg eller "deviled eggs", är perfekta att duka fram på påskbuffén. Här bjuder vi på ett gott recept med lite hetta.

Tillagningstid: 15 minuter
8 stycken

Du behöver

  • 2-3 st dillkvistar
  • 4 st hårdkokta ägg kalla
  • 2 st äggulor från hårdkokta ägg

Fyllning

4-6 msk majonnäs
1-2 st droppar tabascosås eller 1/4 krm kajennpeppar
salt

Till garnering

paprikapulver
små fina örtblad

Gör så här

1

Finhacka dillen. Skala äggen. Halvera dem på längden och ta ut gulorna.

2

Mosa alla äggulor fint med en gaffel. Blanda det mosade med majonnäsen till krämig konsistens. Blanda i dillen. Smaka av med tabasco eller kajennpeppar och salt.

3

Spritsa eller klicka fyllningen i ägghalvorna. Strö över lite paprikapulver och garnera med örtblad.


Kommentar:
Tabascosås eller kajenn ger extra sting till den krämiga fyllningen
i våra deviled eggs.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top