Currysill med pickles

Du behöver 0,5 dl majonnäs 0,5 dl crème fraîche 1 dl pickles 1 st ägg hackat hårdkokt 2 tsk curry 1 msk mango chutney Till...

Tillagningstid: 5 minuter
0 Ingen enhet / tomt

Du behöver

  • 0,5 dl majonnäs
  • 0,5 dl crème fraîche
  • 1 dl pickles
  • 1 st ägg hackat hårdkokt
  • 2 tsk curry
  • 1 msk mango chutney

Till sillen

420 g femminuterssill

Till lagen

Gör så här

1

Blanda 1/2 dl god majonnäs, 1/2 dl crème fraîche, 1 dl hackad pickles, 1 hackat hårdkokt ägg, 2 tsk currypulver och 1 msk mango chutney. Smaka av med lite salt och nymalen svartpeppar.

2

Skär en förpackning (420 g) väl avrunnen femminuterssill i mindre bitar och vänd ner i såsen. Låt gärna mogna ett par timmar i kylskåp. 

 

 

 

3

Toppa med rostad lök vid servering.


Kommentar:
Tips Servera sillen som smörrebröd på en tunn skiva danskt rågbröd.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top