Du behöver

  • 400 g falukorv
  • 1 st purjolök
  • 1 st majskorn (340 g)
  • 1 st burk krossade tomater (400 g)
  • 1.5 dl mellangrädde
  • 1/2 -1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1.5 tsk curry
  • 1 dl riven ost

Gör så här

1
Skär korven i skivor. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Lägg purjo och avrunnen majs i en lätt smord ugnssäker form.
2
3
Häll över tomatkross och grädde. Krydda med salt, peppar och curry. Rör om. Lägg korvskivorna ovanpå och strö över osten. Gratinera mitt i ugnen i 225°C, ca 20 min. Servera med kokt potatis eller ris.

Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Recept // Fler korv & charkrecept